Sesob Başkanı Hakan Demirgil Ve Oda Başkanlarının IHA Laboratuvarımızı Ziyareti

Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hakan Demirgil, Birliğe bağlı oda başkanları ile birlikte 19 Ocak 2023 Perşembe günü Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesini ziyaret etti.

Ziyarette, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Rektörü ile bir araya gelen SESOB Başkanı Hakan Demirgil ve beraberindeki oda başkanları, SBTÜ Kampüsünde yer alan laboratuvarlarda ve sosyal alanlarda incelemelerde bulundu.

Ziyaret kapsamında Başkan Demirgil ve beraberindeki oda başkanları İHA Teknolojisi ve Operatörlüğü Programı Laboratuvarımızda incelemelerde bulundu.

Â